Nieuws

Met gepaste trots presenteren wij onze nieuwe website. Met deze vernieuwing komen wij beter tegemoet aan de mobiele bezoekers en hopen we de bezoeker op overzichtelijke wijze kennis met ons te laten maken.

Na het behalen van de operator A opleiding is een gedeelte van die groep doorgegaan met een B traject. De stageplekken voor deze groep zijn bij Perfetti Van Melle in Breda en Modiform in Roosendaal

Tijdens een feestelijke bijeenkomst zijn de diploma’s uitgereikt aan de deelnemers van de lesgroep die is georganiseerd door Werk en Vakmanschap Roosendaal. Cursisten proficiat met het behalen van het operator-A diploma.

Werk en Vakmanschap vestiging Roosendaal start met opleidingen voor operators. Na een voortraject is gestart met een MBO niveau 2 opleiding.

Voor dit traject is samenwerking gezocht met Litop en ROC Aventus. De stageplekken zijn bij Perfetti Van Melle in Breda en Modiform in Roosendaal.

In samenwerking met Werk & Vakmanschap, Litop, NN Netherlands in Veenendaal en enkele stagebedrijven is in oktober 2017 gestart met de Procesoperator A opleiding. De stagebedrijven zijn: NN Netherlands in Veenendaal, VIVBuisman in Zelhem, Dishman in Veenendaal en Codi International in Veenendaal.

Veco Precision in Eerbeek is een productie- en ontwikkelingsbedrijf voor hoge precisie metaalverwerking waaronder electroformeren en metaalfinishing. In samenwerking met CBT, Arnhem en ROC Midden Nederland is deze groep gestart in september 2017 met de operator A en B opleidingen.

De lesgroep Operator A bij Aviko/Rixona in Venray hebben met goed gevolg de opleiding afgerond. De cursisten zijn werkzaam in de productie aardappelverwerking en de verpakkingsafdeling. De felicitaties en de bloemen zijn meer dan verdiend.

Smurfit Kappa Vandra heeft zich als producent van golfkartonnen verpakkingen gespecialiseerd in het leveren van klant specifieke verpakkingen in elke ordergrootte. Smurfit Kappa Vandra investeert veel in het opleiden van haar mensen. In samenwerking met ROC Aventus en Litop is er in 2015 een procesoperator A en B klas gestart en iedereen heeft in één jaar de eindstreep gehaald. Gefeliciteerd allemaal!

In samenwerking met CBT/Arnhem en het Rijn IJssel College hebben deze drie kanjers het diploma operator B behaald.

In samenwerking met ROC Midden Nederland en CBT Arnhem zijn vier procesoperators B opgeleid. Tijdens een feestelijke bijeenkomst zijn de diploma’s uitgereikt. Mannen proficiat!

Op 8 maart 2016 start Aviko Rixona in Venray met het opleiden van haar procesoperators. Hier is een samenwerking met Litop en ROC Aventus. Wij wensen deze cursisten veel succes en plezier met hun opleiding.

Opleiden van medewerkers staat bij Friesland Campina DMV in Veghel hoog in het vaandel. In september was de afronding van het traject met opleidingen procesoperators A en B. Weer 7 gediplomeerde erbij, allemaal gefeliciteerd!

Als een van de stage onderdelen in de opleiding is de lesgroep operator A van Smurfit uit Oosterhout op excursie bij de papierfabriek Smurfit Kappa in Roermond.

Smurfit Vandra, Oosterhout en Smurfit Kappa Van Dam, Helmond start met de A-opleiding op de locatie in Oosterhout. De cursisten zijn werkzaam op verschillende werkplekken in de golfkarton productie. In wekelijkse bijeenkomsten komen de verschillende theoretische en praktische onderdelen aan de orde.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst zijn bij HTL-DHT in Eindhoven diploma’s uitgereikt aan negen deelnemers van de procesoperator-A opleiding. Een felicitatie aan de geslaagden is zeker op zijn plaats.

In Eindhoven bevindt zich één van de vestigingen van het concern HTL-DHT waar tabaksproducten worden geproduceerd. Het opleiden van productiemedewerkers wordt gezien als versteviging van de schakels in een hecht team. In samenwerking met CBT Arnhem en ROC Midden Nederland is op locatie de opleiding tot procesoperator A verzorgd en afgerond met een diploma uitreiking.

Voor Intersnack Nederland in Hardinxveld-Giessendam is in samenwerking met het Da Vinci College, Dordrecht de operator-A opleiding verzorgd. Tijdens een informele bijeenkomst zijn aan de geslaagden de diploma’s uitgereikt.

Intersnack in Hardinxveld-Giessendam verpakt allerlei noten en notenmelanges voor de retail. Met het Da Vinci College, Dordrecht is de operator opleiding verzorgd en in een informele bijeenkomst zijn de diploma’s uitgereikt.

Na een intensief traject bij Helvoet in Hellevoetsluis, specialist in het maken hoge precisie kunststof producten, is in samenwerking met CBT uit Arnhem, ROC Rijn IJssel college en Vapro de diploma uitreiking.

Twee geslaagden operator A bij HTL-DHT in Eindhoven in samenwerking met CBT en ROC Midden Nederland.

Knauf Insulation in Oosterhout ziet het opleiden van de productiemedewerkers als een van de speerpunten. Drie operators hebben hun opleiding met succes afgerond met een Vapro diploma A, proficiat!

Na een bedrijfsspecifieke veiligheidstraining volgde de VCA/VVI certificaat-uitreiking bij Knauf Insulation in Oosterhout.

Vlisco ontwerpt en produceert onderscheidende stoffen, met behulp van traditionele methoden en materialen in Helmond. Op maandag 1 maart reikte Bert van Dijck (productieleider Vlisco) de VaPro-diploma’s Basisoperator en Mechnisch operator B uit. De opleiding kwam tot stand met ROC Midden Nederland en CBT Arnhem.